Eten bestellen in Ospel: de Wel Lunchstudio is officieel geopend. Mensen uit de buurt kunnen het eten heel makkelijk bestellen via de website.

Hoe ontstaan? De Wel Lunchstudio is geboren uit de vraag van voornamelijk mannen. Mannen die gezond willen leven. Mannen die de normale boterham een beetje zat zijn en niet weten wat dan. Wat kun je eten met veel groente? Uit die vraag is de Wel lunchstudio geboren. Voor mensen die fit willen zijn en blijven. Mensen die de tijd niet vinden om elke dag een gezonde en verse maaltijd te maken. Of mensen die alleen zijn. Niet elke dag willen koken voor één persoon en toch vers willen eten.

Wat is het precies? De Wel Lunchstudio is een afhaalservice. Mensen kunnen heel eenvoudig via de website bestellen. Vervolgens kunnen ze de lunches afhalen bij E-power in Ospel of in overleg.

Wat zit erin? De lunches worden koud en vers geleverd. Er wordt uitsluitend met verse groente wordt gewerkt en er wordt geen gebruik wordt gemaakt van kant-en-klare sausjes en dressings. Er wordt zoveel mogelijk met pure producten gewerkt. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de lunches zeer goed is. Er wordt gekeken naar samenstelling en de behoefte aan vetten, eiwitten en koolhydraten van het lichaam. Als er bijvoorbeeld vis wordt geserveerd, zitten er altijd groentes in die de metalen neutraliseren. Combinaties van koolhydraten uit bijvoorbeeld pasta in combinatie met eiwit wordt vermeden. De lunches zijn uitermate geschikt na het sporten als het lichaam vraagt om extra eiwitten of koolhydraten.

Wat kost het? Eén lunch kost 7,50 excl. btw. 

Hoe bestellen? Het is een nieuwe service voor Ospel en omstreken en een waardevolle toevoeging, ook aangezien er weinig afhaalstudio’s in de buurt zitten. Je kunt ze bestellen via www.welmetnatasja.nl/wel-lunchstudio Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op via info@voedingscentrumospel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *