Opgericht

door Natasja Janssen – Huis in ’t Veld.

We eten vaak. Veel. Denken gezond te eten. en toch….. hoe weten we wat te eten? Wie moeten we geloven?
We weten zelf niet meer wat ons eigen lichaam nodig heeft.
Welk eten ons energie geeft.
Wat we moeten doen om ons fit te voelen zonder overbelasting.

Voedingscentrum Ospel helpt. Een duwtje in de gezonde richting.

Voedingscentrum Ospel

merkte dat er behoefte was aan hulp op het totale gebied van voeding en welzijn.

Je goed voelen.
Dat is niet alleen je lichaam. Het is niet alleen afwezigheid van ziekte.

Zo hobbelen we voort.
Vasthoudend aan dat wat we kennen.
Want dat is makkelijk.
Dat biedt ‘veiligheid’.

Voedingscentrum Ospel

is gevestigd in Ospel, in de omgeving van Weert, Limburg, net onder Eindhoven.

E: info@voedingscentrumospel.nl
T: +316 36 42 91 58

En verder?

Natasja is docent Nederlands en voedingsdeskundige. Ze kookt met passie en samen met haar kennis als voedingsdeskundige combineert ze dit in een exclusieve maaltijdservice. Ze heeft zich gespecialiseerd in wat voeding met je lichaam doet. Hoe het je kan maken of kan breken. Dat voeding je ziek kan maken, weten we, maar wat te doen niet. Want we eten wat we aten. Daar komt nog bij dat we ‘verplicht’ zijn te kijken naar wat ons voedsel met de planeet doet. Waarom eten wij nog zoveel vlees terwijl onze planeet dit niet verwerkt krijgt? Als burger vindt Natasja het haar plicht hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Hierdoor is haar opvatting dat zowel zuivel als vlees eerder een uitzondering horen te zijn dan een regel. Planetproof. Bodyproof.

Voedingscentrum Ospel stelt de juiste vragen, zodat de klant zelf weet wat hij of zij wil doen. Stapje voor stapje. Dichter bij een energiek leven.

Met een achtergrond als docent Nederlands volgde Natasja, eigenaar van Voedingscentrum Ospel, een aantal vervolgstudies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Zij is beelddenkspecialist, NLP Master Practitioner, Voedingsdeskundige, Vitaliteitscoach, Trainer, Beeld en Brein Coach, Visueel Screener en Trajectbegeleider FO en zij volgde de cursus Transcendente Meditatie. Op dit ogenblik volgt zij de Master of Education aan de HAN te Nijmegen.
Tevens heeft zij veel kennis op het gebied van hoogsensitiviteit en intelligentie.
Zij is gericht op constante groei en ontwikkeling.

Met haar jarenlange ervaring op het gebied van voeding, vitaliteit en coaching begeleiding heeft zij haar eigen Voedingscentrum opgericht waarin zij al deze elementen samen laat komen tot

Zij gaat aan de slag.
Met lekker en puur plantaardig eten.
Het leren aanvoelen van je eigen lichaam. Voelen wat je nodig hebt. Lekker zelf maken. Weten wat je eet. Je lichaam voeden en leren voeden. Balanceren. En je blij en energiek voelen. Genieten.

First know food. From food all things are born. By food they live. Toward food they move. And into food they return.